ZONGULDAK / ALAPLI - Kılçak Ortaokulu

Haz

Alaplı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda kursiyerlerin yaptığı eserlerin yer aldığı sergide okulumuz halk oyunları ekibi gösterileriyle yer aldı.Ekibimize ve ekibi çalıştıran öğretmenimiz Hakan Bilgin'e teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz okulumuza gelen mobil müzeyi gezerek bir nebze de olsa Çanakkale Ruhu'nu yakaladılar ve o günlere tanıklık etmiş oldular. Müze bünyesinde savaş dönemine ait çeşitli materyalleri inceleme fırsatı buldular. Mobil müze personeline ve ilçemize getirilmesine katkı sağlayanlara teşekkür ederiz.

May

İlçemizde etkinliklere dayalı matematik öğretimi ile matematik sevgisinin aşılanmasını sağlamak, bireysel başarının zevkini yaşayarak takım olabilme becerisini kazanmanın önemini vurgulamak, öğrencilere zamanı iyi kullanma becerisinin önemini kavratmak ,okullar arası iletişimi geliştirmek ve yerel bazda ilçemizin akademik başarısının artmasına katkıda bulunmak amacıyla Şehit Recep Turan Ortaokulu önderliğinde düzenlenen SÜPER BEYİNLER BİLGİ YARIŞMASI  yapıldı.

1.eleme turuna Okulumuz 6. ve 7.sınıf öğrencileri katıldı. Final turuna ise 7.sınıf öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzun bahçesinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla coşku içinde kutladık.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, kuruluşunun 103. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız Millet Meclisimizin kahraman üyelerini rahmet ve şükranla anıyoruz. Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.

Nis

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Arslan tarafından yüz yüze gerçekleştirilen Aile Okulu Veli Eğitimi Seminerleri devam etmektedir. Aile Okulu Projesi kapsamında aile içi iletişim, çatışma ve stres yönetimi, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, bağımlılıkla mücadele, sosyal duygusal beceri gelişimi, akran ilişkileri, ahlaki gelişim gibi aktivitelerden oluşan ana başlıklar altında veli eğitimlerimiz devam ediyor.

Nis

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okulumuzda siber farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında "İnternet ve Teknoloji Bağımlılığı, Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı vb." konularında Siber Farkındalık Eğitimi vermişlerdir.

Nis

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy ve al sancak uğruna şehadete eren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Zonguldak Yıldız Erkekler Dart Turnuvası'nda il birincisi olarak okulumuzu gururlandıran öğrencilerimiz Recep Miraç GENÇTÜRK, Muhammed Enes SEMERCİ, Buğra KARAHAN ve Sercan GÜLSOY; onları bu turnuvaya hazırlayan beden eğitimi öğretmenimiz Volkan ARSLAN  ile birlikte; Okul Müdürümüz Mustafa EROĞLU'nu makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Mustafa EROĞLU "Turnuvaya katılıp birincilik kupasını okulumuzun şeref köşesine kazandıran siz değerli öğrencilerimizi ve emek gösterip sizi bu turnuvaya en iyi şekilde hazırlayan kıymetli öğretmenimizi canı gönülden tebrik eder, bölge şampiyonasında da başarılarınızın devamını dilerim." diyerek memnuniyetlerini dile getirmiş ve birer hediye ile öğrencilerimizin başarılarını taçlandırmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Okul bahçemizde yapılan gösteriler; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. 99. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı